UPDATE: Dan Șucu investește milioane de euro în Rapid: anul acesta va avea 7, anul viitor va avea 10

0
Dan Șucu, Mobexpert

Şucu a trimis „săgeţi” către cluburile Sepsi Sfântu Gheorghe, finanţat cu bani din Ungaria, şi CFR Cluj, patronat de Neluţu Varga, un om de afaceri despre care spune că nu-l cunoaşte.

 

„Faptul că un guvern al unei ţări vecine investeşte 3,5 milioane de euro în fiecare an în bugetul unei echipe care concurează aici este o lovitură. E normal? Unde e normalitatea? Reclamele acelea care sunt de la OTP Bank sau de la Mol sunt reclame pe baze comerciale? Care e beneficiul lor acolo? Mi se pare fără sens, nimeni nu întreabă. Ăsta nu e un mod de a intra în competiţie. Dacă competiţia sportivă e reglementată într-un mod corect şi coerent şi există cu adevărat o competiţie sportivă, competiţia organizatorică e haiducie. Acolo sunt haiduci, nu sunt competitorii adevăraţi.

Asta nu e competiţie, e haiducie. Părerea mea. Din punctul meu de vedere, o primărie poate să spune că are dorinţa de a promova Piteştiul. Ok, dar de ce nu-l promovează fanii Piteştiului nu ştii de ce, dar asta e o altă problemă. Dar eu vin cu banii contribuabililor dintr-o ţară vecină ca să susţin o echipă din ţara respectivă?

Eu sunt convins că motivarea care a fost dată de cei care subvenţionează a fost că subvenţionează sportul de masă. Dacă mergi şi vezi că cu banii ăia se subvenţionează sportul de elită, aia se numeşte deturnare de fonduri şi este pedepsită penal. Sunt tare curios dacă Curtea de Conturi, echivalentul din Ungaria, ar veni să verifice ce se întâmplă cu adevărat cu banii contribuabililor unguri”, a spus Şucu, despre Sepsi.

Referitor la CFR Cluj, Şucu a declarat că echipa campioană nu reprezintă un model de business, deoarece afacerile patronului Neluţu Varga nu sunt cunoscute. 

Știre inițială

Noul investitor de la Rapid, Dan Șucu, patronul Mobexpert, are gânduri mari la Rapid. Vrea să ia titlul cu giuleșenii și anunță investiții mari.

Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile echipei de fotbal Rapid și a vorbit despre planurile sale în fotbal.

„Vom avea anul acesta un buget de 7 milioane de euro. Nico trebuie să aibă un traseu clar pentru acest an, pentru anul viitor și pentru peste doi ani. Anul acesta va avea 7, anul viitor va avea 10 și peste 2 ani va avea 14. Până. la 24 mai e puțin.

Anul acesta, cheltuielile au ajuns la 4 milioane de euro. Banii trebuie cheltuiți cu multă responsabilitate

Nu vrem doar să fim campioni. Contează și cum ajungem acolo”, a spus Dan Șucu.

Noul acționar de la Rapid a făcut un anunț și pentru suporterii giuleșteni.

Vezi și Dan Șucu a preluat 50 la sută din acțiunile clubului Rapid

„Eu, Victor și Nico ne dorim un club care să-și respecte fanii, jucătorii, angajații și fanii. Vrem să fie profitabil și câștigător. Ați putea spune că așa ceva nu există, dar va exista. Vom și serioși și ne vom respecta promisiunile.

Vrem ca fanii să fie mândri nu doar de performanțe, ci și de modul în care sunt obținute

În competiția sportivă nu sunt implicat. Nu mă voi implica. De asta se va ocupa Nico. Mă voi ocupa de competiția organizațională. Vom avea obiective clare, linii de business clare.

Vrem să vindem 8.000 de bilete și să vindem publicitate de 2,5 milioane de euro. Publicitatea nu avea legătură cu primarii sau miniștri. Nu vrem bani de la Primării sau Ministere. Ne vom plăti în mod ireproșabil taxele”, a spus Șucu.

Dan Șucu și Victor Angelescu vor deține câte 50% fiecare din acțiunile clubului Rapid.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele