Dan Tudorache cere reluarea alegerilor la Sectorul 1

0

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 1, primarul în funcţie Dan Tudorache, doreşte reluarea alegerilor la Sectorul 1, după apariţia unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi pentru Sectorul 1 al Capitalei.

 

De asemenea, el crede că se impune şi reluarea alegerilor pentru Primăria Capitalei, considerând că dacă la un sector s-a întâmplat aşa înseamnă că a fost viciat şi votul pentru Primăria generală.

Dan Tudorache a afirmat joi că sacii cu voturi nu trebuiau scoşi din singura cameră monitorizată video şi din acest motiv crede că este vorba de fraudarea alegerilor.

“Tot Biroul Electoral de Sector este împânzit de camere. Singura cameră care e acolo unde sunt depozitaţi sacii. Toate celelalte camere au fost acoperite cu hârtie. Din ordinul cui? De ce? Nu vrem să fie totul transparent? În acea cameră unde există singura unde se putea monitoriza, au fost scoşi saci, nu era voie să fie scoşi sacii, indiferent dacă erau pe timpul zilei sau pe timpul nopţii. Atâta timp cât ai scos sacii din acea cameră, singura cameră monitorizată, eu zic că este fraudarea alegerilor”, a declarat candidatul PSD la Sectorul 1.

El a menţionat că hardul pe care sunt stocate imaginile înregistrate de camerele din clădire a fost ridicat de anchetatori.

“Dimineaţa la opt mi-au ridicat hardul, prin ordonanţă a procurorului. Hardul înregistrează toată clădirea, cu toate imaginile din clădire”, a spus Tudorache. El nu mai doreşte renumărarea voturilor, ci reluarea alegerilor.

Ciolacu, Stănescu și Dâncu nu au COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele