Dăncilă: avem un președinte arogant

0

Viorica Dăncilă a declarat la o întâlnire electorală în comuna suceveană Hînţăşti, că avem o ţară dezbinată din cauza președintelui.

Din categoria ”spun orice că nu contează”, Viorica Dănciă vorbește despre Klaus Iohannis, dar parcă își amintește de perioada în care infractorul Liviu Dragnea conducea dictatorial PSD-ul, Guvernul și comisiile parlamentare ca îți propuneau salvarea politicienilor penali sau infractori.

“Avem o ţară dezbinată. Avem un preşedinte care a împărţit ţara între cei buni şi cei răi, între cei care merită şi cei care nu merită, un preşedinte care nu se uită la părinţii şi bunicii noştri, un preşedinte care vrea Guvernul meu, un preşedinte care vrea Parlamentul meu, un preşedinte care se uită cu dispreţ către români, un preşedinte care a aruncat ţara în aer. (…) Au dărâmat jos un guvern şi au pus în loc nimic”, a spus Dăncilă.

Ea le-a spus celor prezenţi că actualul preşedinte are “alură de dictator”, că este arogant, că nu iubeşte românii şi încalcă Constituţia ţării, iar România trebuie să aibă un alt destin, în care să fie prezenţi şi oamenii.”Poporul trebuie să aibă un alt destin. Un destin în care să fiţi şi dumneavoastră prezenţi. (…) Acest lucru nu se întâmplă, pentru că preşedintele ţării este cel care a adus dezbinarea între români. A făcut acest lucru pentru că nu iubeşte românii. L-aţi văzut între oameni? L-a’i văzut vreodată să ajute un om, să fie sensibil la probleme unui om? Este un preşedinte care, de fiecare dată, ne-a privit cu aroganţă. A crezut că totul i se cuvine. Un preşedinte care încalcă Constituţia ţării. Dacă oricare dintre dumneavoastră ar încălca o lege, imediat cineva ar veni şi v-ar sancţiona, dar preşedintele României îşi poate permite orice, pentru că are această alură de dictator şi crede că fără a vorbi cu oamenii, fără a veni în mijlocul oamenilor, are dreptul să mai ia un mandat. Un mandat în care el stă în vacanţă, dumneavoastră munciţi pe câmp”, le-a mai spus Dăncilă oamenilor prezenţi la întâlnirea electorală.

Citește și: Drona „Rechinul-gunoier” curăţă apele României

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele