Dăncilă, după recepția de la Cotroceni: “Nu se dă OUG pentru amnistie şi graţiere înainte de sărbători”

0

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri seara că nu există niciun proiect de amnistie și grațiere pe masa Guvernului și “vom avea sărbători fericite”, întrebată fiind pe această temă de jurnalițtii aflați la recepția de Ziua Națională de la Cotroceni.

“Repet, nu există niciun proiect de amnistie și grațiere pe masa Guvernului. Vom avea sărbători liniștite”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax.

Premierul participă vineri seara la recepția organizată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei de 1 Decembrie.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că o eventuală ordonanță de urgență a guvernului privind amnistia și grațierea ar declanșa ”o criză politică fără precedent”” și a făcut apel la politicienii din PSD ca să împiedice adoptarea unui astfel de demers.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că trebuie „trasă o linie albă” în domeniul justiției, iar pentru realizarea acestui lucru nu există altă măsură decât ordonanță privind amnistia și grațierea. Social-democratul susține că declarațiile lui Iohannis sunt ale unui „om disperat”

Citește și Iohannis, la recepția de Ziua Națională:Marile izbânzi ale națiunii sunt posibile dacă suntem uniți, nu dezbinați, dacă ținem aproape națiunile prietene civilizate, nu dacă ne izolăm de ele

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele