Dăncilă exclude o Ordonanță pe amnistie și grațiere până la finalul acestui an

0

Viorica Dăncilă spune că exclude o Ordonanță pe amnistie și grațiere până la finalul acestui an. Ea a susținut, de asemenea, că pe masa Guvernului nu se află un astfel de act normativ și că ea nu a avut nicio discuție pe această temă.

Viorica Dăncilă a susținut, la finalul discuțiilor cu liderul PSD, Liviu Dragnea, că ea nu a avut nicio discuție legată de o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea și că nu există un astfel de act normativ pe masa Guvernului.”

 

“Nu avem așa ceva pe ordinea de zi. Nu am așa ceva pe masa Guvernului. În calitate de prim-ministru, nu am un act normativ care să prevadă așa ceva”, a declarat Dăncilă.

 

La întrebările repetate ale jurnaliștilor, Viorica Dăncilă a afirmat că a văzut opiniile colegilor săi din PSD cu privire la OUG pe amnistie și grațiere, dar ea nu a avut nicio discuție pe această temă:
“Am văzut opiniile colegilor. Eu n-am avut nicio discuție pe acest lucru”.

 

Întrebată dacă va fi luată o decizie în Comitetul Executiv al PSD, ea a răspuns: “În CEx fiecare își va spune punctul de vedere, nu pot eu să prevăd ce probleme vor ridica colegii mei. (…) Eu nu am discutat cu nimeni despre amnistie și grațiere”.

 

De asemenea, întrebată dacă exclude adoptarea unei Ordonanțe pe amnistie până la finalul anului, Vioroca Dăncilă a răspuns: “Da”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele