Dăncilă l-a certat pe Iohannis: Am repus România pe harta mondială, când are ceva de reproșat, să nu iasă cu reacții publice

1

Premierul Viorica Dăncilă susține că întâlnirile pe care l-a avut zilele acestea la Washington au repus România pe harta mondială.

”La Washington, am avut întâlniri cu vicepreședintele SUA, Mike Pence, cu secretarul pentru Comerț, Wilbur Ross, cu șefa Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, și cu premierul Netanyahu. Toate aceste întâlniri au repus România pe harta mondială”, a declarat Viorica Dăncilă, la RTV.

Aceasta a precizat că Pelosi chiar a acceptat invitația lui Liviu Dragnea de a veni la București.

Cât despre criticile formulate de președintele Klaus Iohannis, după ce Regele Iordaniei și-a anulat vizita în România ca urmare a declarațiilor ei, Viorica Dăncilă a declarat: ”Îmi pare rău că domnul președinte iese cu afirmații care pot aduce prejudicii imaginii României. Când are ceva de reproșat, să nu iasă cu reacții publice. Nu este vina mea că nu s-a mai făcut vizita Regelui Iordaniei. Regele trebuia să aibă întâlnire cu președintele. Președintele trebuia să-l sune (pe Regele Iordaniei) și să îi spună că nu este de acord cu acest lucru, pentru că regele este omologul său, nu al prim-ministrului”.

Totodată, premierul a negat faptul că România își strică relațiile cu statele arabe, prin mutarea ambasadei sale din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim.

Citește și Viorica Dăncilă s-a cazat la hotelul lui Donald Trump din Washington

1 comentariu

  1. Creatura asta trăiește într-o poveste ireală, plină de megalomanie și de fantasme, iar noi trăim un coșmar care parcă nu se mai termină. Incredibil pană unde pot duce exercițiile de auto-admirație amestecate cu accese de confuzie si deriva mentală…

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele