Dăncilă nu se teme că va fi schimbată de Dragnea

0

Viorica Dăncilă a declarat că nu se teme că va fi înlocuită din funcţie, că este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul şi a precizat că îţi menţine opinia că nu trebuie ca înlocuirea celor trei miniştri pentru care preşedintele nu a acceptat propunerile de remaniere să se facă prin restructurarea Guvernului.

„Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul, pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi”, a declarat Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită la Bacău.

Dăncilă a precizat că programul de guvernare a fost îndeplinit în procent de 73%: „Cred că îndeplinirea programului de guvernare în procent de 73% este un lucru bun şi cred că acest lucru va fi apreciat de partid. Avem o foaie de parcurs, avem obiective în programul de guvernare cu termene, fiecare ministru ştie termenele şi trebuie ca, aşa cum cerem în teritoriu, pentru fiecare lucrare să existe o foaie de parcurs şi termene bine stabilite, şi pentru miniştrii Cabinetului există aceeaşi abordare. În funcţie de îndeplinirea lor, vedem dacă un ministru pe portofoliul respectiv şi-a îndeplinit programul de guvernare sau nu şi, bineînţeles, primul-ministru care conduce Executivul”.

Citește și: PNL și-a făcut site pentru reclamat fraude la vot

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele