Dăncilă vrea să remanieze guvernul până la sfârșitul lunii

0

Viorica Dăncilă a declarat că speră ca până la Congresul PSD din 3 august să fie realizată o parte din remanierea guvernamentală.

”Este clar că avem nevoie de remaniere, luăm în calcul o analiză şi pentru restructurare în toamnă, dar această analiză trebuie făcută cu foarte multă atenţie. Nu vorbim despre o restructurare doar pentru că vrem restructurare, trebuie să punem în balanţă lucrurile bune, lucrurile mai puţin bune în urma restructurării, ce obţinem din această restructurare şi pe urmă să venim în faţa Parlamentului cu acest lucru. Nu consider că trebuie să facem o restructurare pentru a înlocui persoane, facem o restructurare pentru a uni ministere, pentru a veni cu o altă configuraţie a Guvernului. În august vom vorbi şi de acest aspect. Dar eu cred că acum unde cred că este nevoie să avem o remaniere o vom face. Sper ca până în 3 august, atunci când intrăm în congres, o parte din remaniere să o facem. Dacă nu vom face restructurarea nu este exclus să fac o remaniere în două etape pentru că aşa cum am subliniat iniţial sunt multe ministere, nu pot să aştept până termin evaluarea pe toate ministerele. Voi face prima dată o evaluare pe jumătate din ministere şi voi veni cu o prima propunere şi vedem pe cealaltă jumătate dacă este nevoie să mai schimbăm ceva”,a afirmat premierulla DC News.

Dăncilă a refuzat să spune ce ministere ar fi vizate, spunând că va face acest lucru după discuţia pe care o va avea în Comitetul Executiv Naţional.

Citește și: Lumea bogaților: Neymar va fi amendat cu 375.000 de euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele