Daneza Helle Thomsen o va antrena pe CSM București

0
- Reclama -

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti, deţinătoarea Ligii Campionilor,  va avea un nou antrenor. Helle Thomsen, daneză în vârstă de 46 de ani, a semnat un contract valabil pe 2 ani, până în vara lui 2019. Ea va continua să pregătească şi echipa naţională a Olandei, colaborare pe care a început-o în 2016, reuşind să obţină medalia de argint la Campionatul European din 2016. Anunțul venirii antrenoarei daneze la CSM București vine după ce actualul antrenor al echipei, Aurelian Roșca, a decis să nu mai continue din vară.

Helle Thomsen şi-a început cariera de antrenoare la Team Tvis Holstebro, însă primele rezultate notabile le-a obţinut cu FC Midtjylland (În perioada 2012-2016: 2 titluri de campioană a Danemarcei, Cupa Danemarcei şi Cupa EHF).  Prima sa medalie obţinută, la nivel de echipe naţionale, a fost cu echipa Suediei (bronz la Campionatul European din 2014).

Helle Thomsen: „Sunt mândră că unul dintre cele mai bune cluburi din Europa m-a dorit. Sunt nerăbdătoare să fiu pe banca CSM Bucureşti, începând cu sezonul următor, şi să încep un nou capitol în România, să devin parte a handbalului bucureştean şi a celui românesc.”

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele