Daniel Suciu, după nominalizarea la Ministerul Dezvoltării: mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea

0

Validat de către Comitetul Executiv Naţional al PSD pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu mulțumește premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru „responsabiliatea” oferită.

Redăm integral postarea deputatului Daniel Suciu:

,,Viața ne oferă lecții, satisfacții și provocări iar ele nu sunt niciodată întâmplătoare. De-a lungul anilor am înțeles acest lucru și am rămas mereu cu capul pe umeri și încrezător în Bunul Dumnezeu. Le mulțumesc premierului Dăncilă și președintelui Dragnea pentru această uriașă responsabilitate și le sunt îndatorat tuturor colegilor din țară pentru încredere și sustinere. Colegilor mei bistrițeni și sîngeorzeni, alături de care muncesc de atâția ani, le spun că o voi face și de acum cu același devotament și dorință de a construi. Radu Moldovan și PSD Bistrița-Năsăud, mulțumesc!”

Daniel Suciu a fost ales deputat PSD de Bistriţa-Năsăud în legislatura 2012-2016. A fost secretar al Grupului Parlamentar al PSD. Din februarie 2014, a fost secretar al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic. Până în februarie 2014, fusese membru în Comisia pentru muncă şi protecţie socială.

În 2016, a fost reales deputat de Bistriţa-Năsăud. Din februarie 2018, este lider al Grupului parlamentar al PSD. Până în martie 2017, a făcut parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii.

Este membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic. Membru supleant al Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est şi preşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Argentina.

Citește și Dragnea vs. Lazăr despre ordonanța pe legile Justiției

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele