Datorită hoților, aflăm cât de bogat e băiatul PSD-istului Nicolae Bădălău

Polițiștii au găsit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate

1

Poliția a confirmat oficial printr-un comunicat spargerea din Bolintin Vale: ”În seara zilei de 18 Iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, efectuându-se cercetări pentru identificarea autorilor”.

 

Gabriel Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău, a reclamat vineri la Poliție spargerea casei pe care o deține în localitatea Bolintin din județul Giurgiu, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

CNCD amendează Google România pentru tagul “Catedrala Prostirii Neamului”

Potrivit primelor informații, hoții ar fi profitat de ploaia torențială pentru a intra în casă și nu ar fi lăsat amprente. Printre bunurile furate se numără 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro. Prejudiciul calculat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău este estimat la 80.000 de euro.

A mințit că i-au fost furate

Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefuncționale. Mai mult, odată ajunși, polițiștii au găsit o parte din bunurile reclamate ca fiind furate.

În noiembrie 2018, hoții au spart și casa lui Niculae Bădălău, eveniment în urma căruia senatorul PSD amenința că își va cumpăra un pistol.

Presa locală arăta că Gabriel Bădălău se comporta ca un consilier al directorului Romarm în perioada în care tatăl său era ministru al Economiei, în subordinea căruia funcționează firma de armament.

1 comentariu

  1. Și HOȚI și mincinoși. Io cred că BUDĂLĂUL a mințit și în realitate spargerea nu a avut loc. BUDĂLĂUL cel mic voia doar să scoată ceva bani de la asigurator. Aștept să văd dacă BUDĂLĂUL cel mic va fi judecat pentru falsă alarmă, pentru minciună. Am o nedumerire. BUDĂLĂUL cel mic își pune ceasuri ca rușii pe vremea WW2, și pe mâini și pe picioare ?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele