De ce a fost desemnată Irina Rimes ambasador onorific al Zilei Brâncuși

0

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a explicat la Digi24 de ce a Irina Rimes a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Brâncuși. „Altfel ar fi fost o mediatizare foarte slabă. Vrem ca tinerii să devină consumatori de produse culturale”, a declarat Gheorghiu.

 

„Vrem că tinerii să devină consumatori de produse culturale, să fie atrași de cultură. Colaborăm cu modelele tinerilor, care se bucură de încrederea și simpatia lor.

Îi mulțumesc Irinei Rimes pentru că acțiunea și-a atins scopul. Toată lumea vorbește despre acest eveniment și despre Brâncuși. Altfel, ar fi fost o mediatizare foarte palidă.
Intenționăm să schimbăm modul de comunicare cu tinerii, să schimbăm canalele. Am implicat reprezentanți din medii diferite. Este și scriitorul Alex Ștefănescu. Încercăm să ne adresăm tuturor. Nu trebuie să se supere nimeni pentru că încercăm să-i atragem pe tineri colaborând cu modelele care se bucură de încrederea lor.

 

Facem și noi pași înspre tineri înainte de a-i judeca că nu sunt atrași de fenomenul cultural

 

Este doar un prim pas. Orice acțiune poate fi analizată, pot fi păreri pro și contra. Important e că am creat dezbatere, multă efervescență în jurul acestui subiect.

Am încercat să profităm de popularitatea Irinei Rimes pentru a promova fenomenul cultural.

Poate multă lume din domeniul cultural, foarte familiarizată cu ideeea de Brâncuşi poate nu ştia cine este Irina Rimes. Este win-win”, a declarat ministrul Culturii.

Artista Irina Rimes a fost desemnată ambasador onorific al Zilei Constantin Brâncuşi 2020. Ea s-a declarat „foarte bucuroasă” să se alăture acestui proiect și a precizat că intenționează să folosească instrumentele de social media pentru a promova manifestările organizate cu această ocazie. Ziua Constantin Brâncuși este sărbătorită miercuri, 19 februarie.

Citește și: Irina Rimes, ambasador al Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele