Dealer din Capitală, atacat cu cuţitul de un client nemulţumit de calitatea slabă a drogurilor

0
- Reclama -

Un dealer de droguri a fost înjunghiat într-o maşină staţionată în faţa unui bloc din zona Lujerului din Capitală, agresorul fiind un tânăr nemulţumit că primise droguri de slabă calitate, au declarat surse judiciare, vineri, pentru Agerpres.

Incidentul a avut loc, miercuri seara, 1 martie, în zona Lujerului și, deşi a fost rănit, traficantul a reuşit să scape cu viaţă.

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a deplasat cu un autoturism închiriat în apropierea blocului victimei, situat în zona Lujerului, din sectorul 6 din Bucureşti, iar când victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a urcat pe locul pasagerului din dreapta faţă al vehiculului condus de inculpat, cel din urmă, aflat la volan, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în partea superioară a corpului, provocându-i multiple plăgi penetrante în zona capului şi a braţului stâng, cu care victima s-a apărat”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

După ce victima a fugit din vehicul, inculpatul a pornit în urmărirea acesteia înarmat cu acelaşi cuţit, iar în cele din urmă a abandonat urmărirea şi a revenit la autoturism, părăsind zona, fiind depistat ulterior în apropierea locuinţei sale. 

Atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori.

- Reclama -

În paralel, anchetatorii au în lucru în acest caz şi un dosar privind traficul de droguri.

- Reclamă -