Video: Delta Plus, ar putea genera valului 5 de COVID în România

0
covid coronavirus infectari

Cercetătorul Octavian Jurma consideră că pandemia a produs deja o nouă tulpină, care va reprezenta începutul unui nou val de infectări. Medicul a mai declarat că ar trebui autoritățile să vorbească mai puțin despre măsuri de relaxare și să se concentreze pe campania de vaccinare.

 

Octavian Jurma, cercetător în domeniul medical: Pentru prima dată, săptămâna trecută, vedem că secvențierile nu sunt 100% cu tulpina ancestrală Delta, ci 20% sunt variante care intră în categoria Delta Plus.

@informateca.ro

#informateca #fy #fyp #fypシ #deltaplus https://informateca.ro/delta-plus-ar-putea-genera-valului-5-de-covid-in-romania/

♬ original sound – Informateca.ro

Deja, pandemia se pregăteşte să ne ofere o nouă tulpină, care va constitui probabil valul 5. Această relaxare e foarte importantă și toți o dorim, dar trebuie să ne relaxăm în siguranță, să încetăm să revenim la această normalitate care a dispărut.

Vezi și Octavian Jurma: Probabil că în săptămânile trecute s-au înregistrat cu până la 50% mai multe decese decât s-au raportat oficial

Trebuie să intrăm în rândul țărilor care fac managementul complet și permanent al pandemiei. E o certitudine statistică că COVID-19 e cu noi pentru o perioadă lungă. Variola și poliomielita au fost cu noi secole. Să vorbim mai puțin de relaxare, și mai mult de vaccinare, de protecție, de siguranță.

Vezi și Nu există un tratament minune pentru ”devaccinare”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele