UPDATE: Demență în învățământul românesc: ”Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri”

0

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani va demara o anchetă în cazul Doinei Amarandei care le-ar fi recomandat elevilor să nu se vaccineze, a anunţat sâmbătă şeful ISJ, Ada Macovei.

 

La rândul său, şefa Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei, a anunţat că va dispune o verificare a informaţiilor apărute în presă.

„DSP s-a autosesizat. Vom demara o anchetă. Consider că nu este deontologic ca doamna profesor să afirme ceea ce a afirmat, având în vedere că nu ştiu dacă dumneaei s-a documentat în ceea ce priveşte vaccinarea, iar lucrurile pe care le-a declarat nu sunt tocmai OK. Este grav, mai ales că persoanele care sunt formatori de opinie nu trebuie să promoveze concepţia personală, ceea ce cred ele despre vaccinare, dar nu este OK să declare acest lucru şi copiilor, care sunt elevii dumneaei”, a spus Adăscăliţei.

Știre inițială

Doina Amarandei, profesoară de muzică în mai multe școli din județul Botoșani, a fost înregistrată în ore în timp ce le ținea elevilor predici anti-vaccin, transmite Libertatea. Copiii s-au simțit vizați de discursul ei antivaccinist și antimedici, le-au spus părinților, înregistrările au ajuns la ziar.…
Cititi mai multe aici: Demență în învățământul românesc: ”Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele