A demisionat pentru că s-a crezut Van Damme

0
- Reclama -

Leo Grozavu a anunțat că renunță la funcția de antrenor al formației FC Botoșani și a cerut  scuze public pentru comportamentul său față de fotbalistul  Golofca din timpul meciului cu Astra Giurgiu.

Înlocuit de antrenor, jucătorul și-a aruncat  nervos tricoul de joc și s-a așezat pe banca de rezerve. Grozavu a observat gestul fotbalistului, s-a dus la acesta, l-a lovit în față și apoi i-a aruncat tricoul în timp ce îi adresa diverse injurii.

https://www.youtube.com/watch?v=ez-ZxsfckEQ

„Îmi cer scuze în fața lotului de jucători și a celor din echipa tehnică. Încerc astăzi să îmi cer scuze tuturor tehnicienilor din România cărora probabil le-am produs un prejudiciu de imagine. Îmi exprim regretul pentru cele întâmplate și țin să le mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de mine în această perioadă. Asta nu înseamnă că au fost de acord cu gestul meu, dar mi-au arătat susținerea. Au fost și foarte mulți cei care m-au pus la zid, au ridicat piatra chiar și atunci când am fost căzut și nu știu dacă toți dintre ei au chiar așa o viață și un comportament imaculat. Din păcate aceasta este viața, trebuie să mergem înainte. Dacă voi reuși să merg înainte, mă vor face mai puternic și să revin cu forțe proaspete. Din păcate trebuie să asumăm toate aceste lucruri într-o societate care este plină de senzațional, care fac deliciul publicului. În afară de scuzele pe care le-am cerut public, în momentul de față vreau să spun că îmi prezint public demisia. Cred că este un gest de onoare pe care trebuie să îl fac în urma a ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu”.

Leo Grozavu nu este la prima ieșire violentă din cariera sa, în cazul în care nu va mai avea angajamente ca antrenor, putând să se orienteze spre o carieră de actor în filme de acțiune.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele