Deputații USR se jură că nu l-au votat pe Iordache

0
- Reclama -

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, afirmă că „USR nu l-ar vota în vecii vecilor pe Florin Iordache nici la şefia unei scări de bloc”.

 

„Numirea lui Florin Iordache la preşedinţia Consiliului Legislativ este o palmă dată de PSD pe obrazul românilor care au stat în frig la OUG 13”, susţine Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook în care aduce „lămuriri” legate de votul din Parlament. El precizează că în Parlament au fost prezenţi 21 de reprezentanţi ai USR: 6 senatori şi 15 deputaţi.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

„USR nu l-ar vota în vecii vecilor pe Florin Iordache nici la şefia unei scări de bloc. Afirmaţiile acestea despre noi, care ne-am luptat ani de zile cu Iordache şi Nicolicea, sunt ridicole. De altfel, Iordache a câştigat votul decisiv (185 din 240), deci în acest scenariu conspiraţionist la adresa USR, nu se înţelege de ce i-ar fi trebuit cele 21 ale noastre. Noi l-am votat pe domnul Augustin Zegrean la preşedinţia Consiliului Legislativ şi pe colegul nostru George Dircă la preşedinţia Secţiei de evidenţă a legislaţiei”, afirmă Drulă.

- Reclama -

255 de localităţi au depăşit incidenţa de 3 la mie

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele