Deputatul PSD, Ghiță vrea ca guvernanții ”să răspundă pentru toate crimele, atrocităţile pe care le-au făcut până acum”

2

Deputatul PSD, Daniel Ghiţă, a declarat miercuri că Guvernul trebuie să desecretizeze toate contractele pe care le-a încheiat în perioada pandemiei de COVID-19 şi a adăugat că el nu ştie că ar fi declarată pandemie în România.

 

Comportamentului luptătorului de K1 pe care PSD l-a adus în Parlament este chiar mai extremist ca unele dintre ieșirile membrilor AUR. Ghiță vorbește despre ”crime” și ”atrocități” pe care le-ar fi comis guvernul Orban și actualul executiv.

Miercuri, acesta a fost surprins în Parlament purtând masa de protecţie fără să îşi acopere nasul.

Vezi și Fostul premier Tudose, atac la actualul

Întrebat de ziarişti de ce nu respectă legea şi nu poartă masca de protecţie în spaţii închise, Ghiţă a spus:

„Cei care ne conduc de un an şi patru luni să răspundă pentru toate crimele, atrocităţile pe care le-au făcut până acum. E declarată pandemia în România? Eu nu ştiu că e declarată în România. (…) Vorbiţi cu Guvernul să desecretizeze toate contractele pe care le-a făcut în perioada de pandemie. Asta e economia ţării. Sunt 40 de miliarde de euro pe care Guvernul Cîţu şi Orban le-a împrumutat, dar nimeni nu răspunde pentru banii ăştia. (…) Astea sunt cele mai importante. Guvernul respectă cetăţenii pentru că a împrumutat ţara şi până la urmă şi copiii noştri vor rămâne să plătească datoria?”.

Daniel Ghiţă a fost văzut de mai multe ori în plenul Camerei Deputaţilor sau pe holul sălii de plen fără mască de protecţie sau purtând masca fără să-şi acopere şi nasul.

VEZI CUM ARATĂ CEL MAI BUN PURIFICATOR DE AER ANTI CORONAVIRUS

2 comentarii

  1. „a adăugat că el nu ştie că ar fi declarată pandemie în România.” Hahahaha! Pai asta nu este (din pacate) singurul lucru pe care nu il stie el…el nu stie, de exemplu, normele codului de conduita, normele care definesc bunele maniere, regulile de deontologie profesionala, lasand la o parte (ceea ce este, de fapt, foarte trist) regulile gramaticii limbii romane…

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele