Dezorientata care ne conduce, a confundat Suceava cu Hunedoara!

1

Premierul Viorica Dăncilă a început conferinţa de presă pe care a susţinut-o marţi la Frasin, în judeţul Suceava, spunând că este în vizită în judeţul Hunedoara.

„Bună ziua! Aş vrea să încep prin a le ura la mulţi ani tuturor celor care îşi sărbătoresc azi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara, vizită…”, şi-a început Dăncila conferinţa de presă.

Firesc, ea a fost corectată de liderul PSD Suceava.”…în judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe, în Hunedoara, am fost în judeţul Sălaj, am fost în Maramureş, vom pleca în judeţul Vaslui. Sunt foarte multe judeţe pe care vrem să le vizităm”, a continuat Viorica Dăncilă.

Citește și: Ponta, despre arestarea lui Mazăre: Ca în Narcos, Dragnea îi va da pe toţi, ca să scape el

1 comentariu

  1. Dac-ai umbla toată ziua pe drumuri, și-ai avea o mulțime de probleme pe cap, în plus ai fi și obosit (de responsabilitățile pe care le ai, griji și de nesomn) , crezi c-ai fi mai puțin amețit???? Numai cine-i lipsit de judecată și n-a făcut nimic important în viață ,se poate lega de astfel de *greșeli*….. Iar ceea ce nu știu inepții care o jignesc, este că unii oameni când vorbesc, au deja în minte ceea ce urmează să spună, iar uneori din cauza oboselii , spun ce au în gând ( care apare fără nici o legătură de continuitate cu fraza anterioară !) Mai citiți și alte lucruri, nu numai bârfele și tâmpeniile promovate de inși inculți, care habar n-au pe ce lume trăiesc!

    Editează sau şterge

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele