Dezvăluiri din şedinţa CEx: “Dragnea, critici dure la adresa lui Tăriceanu! Liderul ALDE a intervenit pentru Tudorel Toader”

0

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de vineri, 22 septembrie, a avut multe momente tensionate. Dincolo de discuţiile aprinse dintre participanţi, membrii CEx au lansat atacuri şi la partenerii de alianţă. Însuşi Liviu Dragnea l-a criticat în termeni duri pe Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE.

Liviu Dragnea l-a criticat pe Tăriceanu pentru că preşedintele ALDE l-ar “ţine în braţe” pe Tudorel Toader. Preşedintele Senatului l-ar fi rugat pe Dragnea să nu îl schimbe pe ministrul Justiţiei. Preşedintele PSD a anunţat însă că Toader va fi remaniat în prima săptămână după referendum, pentru că se opune amnistiei şi graţierii. Dragnea a reiterat faptul că Toader ocupă un loc al PSD în Executiv.

Dragnea l-a acuzat, în lipsă, pe Tăriceanu că a blocat şi legea offshore, după ce s-ar fi întâlnit cu oameni din industrie. Pe de altă parte, amnistia fiscală ar fi fost blocată la nivelul Secretariatului General al Guvernului, condus de Andreea Lambru, susţinută de ALDE. În acest context, Dragnea anunţat că Toni Greblă a acceptat să preia funcţia deţinută de Lambru. Viorica Dăncilă a aflat acest lucru chiar în CEx, iar Dragnea a anunţat-o că luni are programată o întâlnire cu Greblă.

Citește și (VIDEO) Mitropolitul Ardealului:Vor fi pedepsiţi cei care nu vin la referendum şi acceptă homosexualitatea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele