Din instructajul noilor recruți ruși: „Dacă sunteți în apropierea focului, sunteți f…ți” (VIDEO)

0

Un clip video distribuit pe rețelele de socializare arată cum la instructaj li se spune noilor recruți ruși să facă rost de absorbante și tampoane pentru oprirea sângerărilor, dacă sunt nimeriți de gloanțe.

„Vă spun direct, dacă suntem în apropierea focului, sunteți f…ți. Luați-vă saci de dormit. Veți dormi unde veți apuca. Izoprene sau înlocuitori, ați înțeles?

– Deci nu vom primi nimic din toate acestea? Întreabă unul dintre recruți.

– Ar trebui să fie ale voastre, băieți! Tot ce vă dă armata este uniforma și arme. Nimic altceva. Ne-am echipat oamenii cu forțele proprii. Asta se aplică și medicamentelor. Medicamente împotriva diareei, apă oxigenată, garouri. Nu am destule pentru voi.

– Nu sunt garouri în farmacii, spune un bărbat.

– Cereți rudelor să vă trimită. Luați kit-urile de prim ajutor de la mașini. Băieți, nu râdeți. Cereți-le soțiilor, fetelor, mamelor voastre absorbante și tampoane. Cele mai ieftine. Știți pentru ce sunt tampoanele? Pentru a opri sângerarea. Introduceți tampoanele direct în rana provocată de glonț și asta e tot! Tamponul începe să se umfle și închide rana. Băieți, știu asta de la războiul cecen. Absorbantele sunt o necesitate.

Într-o altă înregistrare video apărută pe rețelele de socializare se arată că recruții ruși ce au primit ordine de încorporare sunt nevoiți să facă focuri în pădure pentru a nu îngheța de frig, în timp ce așteaptă să fie transportați la centrele de instruire.

De asemenea, mai multe clipuri apărute pe rețelele de socializare în ultimele zile arată că mobilizarea ordonată de Putin miercurea trecută se desfășoară haotic, unele imagini cu recruți ruși în stare avansată de ebrietate în timp ce se îndreaptă spre centrele de instruire viralizându-se pe platformele social media.

Totodată, 11 birouri militare de înrolare și 6 clădiri ale administrației militare au fost incendiate în Rusia începând din 21 septembrie, când președintele Vladimir Putin a anunțat mobilizarea militară parțială, scrie „The Kyiv Independent”, citând „Meduza”, iar protestele din Daghestan au continuat luni.

Clipurile arată sute de civili care participă la o nouă zi de proteste împotriva mobilizării militare în republica Daghestan, anunță CNN.

În fine, pentru a scăpa de coloanele de mașini care se întind și pe aproximativ 20 de kilometri, rușii care caută să scape de mobilizarea parțială decisă de Vladimir Putin trec pe jos granița spre Georgia.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele