Dinamo a promovat în Liga 1

0
- Reclama -

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

 

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Tehnicianul dinamovist Ovidiu Burcă a declarat, sâmbătă seară, după promovarea formaţiei Dinamo în primul eşalon, că el şi jucătorii dinamovişti nu au renunţat, indiferent de greutăţi, şi astfel echipa revine în prima ligă.

 

- Reclama -

“Este una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viaţa mea. Suntem aici datorită lor, datorită unor nebuni care indiferent prin ce a trecut clubul ăsta nu au abandonat. Băieţii ăştia au fost fantastici. Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. Oricât a fost de greu nu am renunţat. Odată ce am găsit conexiunea cu suporterii a fost magie. Mă felicit până la urmă şi pe mine, şi eu am trecut prin foarte multe ca să ajung aici”, a spus Burcă.

El a vorbit şi despre tentativa FC Argeş de a obţine victoria la masa verde: “Sunt foarte mâhnit de ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, atitudinea celor de la FC Argeş a fost total lipsită de fair-play, a fost o atitudine de înfrânţi. Au încercat să facă un joc murdar. Ceea ce au făcut mi-a lăsat un gust amar”.

Procurorii nu vor pensionare la 65 de ani

“O să sărbătorim trei zile şi trei nopţi, după care o să ne apucăm, pentru că greul de-abia acum începe”, a mai afirmat antrenorul.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele