Directorul Tel Drum, Petre Pitiș a declarat vineri că s-a început urmărirea penală în cazul său

0

Petre Pitiș, directorul Tel Drum, subliniază că e vorba despre o eroare. Toată afacerea pare să fie cauzată de folosirea fondurilor europene pe care toți liderii PSD se feresc să le acceseze, tocmai pentru că sunt urmărite în detaliu de mai multe instituții tutelare.

Citiți și Liviu Dragnea, șeful PSD, probabil miliardar in euro! Liviu Dragnea și-a format o rețea infracțională compusă din persoane cu putere de decizie în Teleorman, spune un raport al Ministerului de Interne obținut de jurnaliștii de investigație de la RISE Project

“Am fost anunțat ca s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunț făcut aiurea. A început o anchetă, aveți răbdare”, a precizat Petre Pitiș.

Petre Pitiș neagă relația cu Liviu Dragnea, șeful PSD

Întrebat dacă este “interfața lui Liviu Dragnea”, Petre Pitiș a răspuns: “M-ați înnebunit cu personajul ăsta. Îl cunosc că-i din județ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI-a”.

El a adăugat că la licitații, în medie, erau 70 — 80 de participări pe an și se câștigau 20. “E normal, ca la toate firmele din țară, n-avem succese deosebite”, a spus Pitiș.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele