Directorul unei școli din Bacău, demis după ce un elev a fost sărbătorit cu șampanie și muzică populară chiar în timpul orelor

0
- Reclama -

Un elev de clasa a doua care a fost sărbătorit la finalul lunii ianuarie la școala „Miron Costin” din Bacău cu muzică de petrecere și șampanie i-a cauzat demiterea directorului școlii.

Zi de naștere cu fast terminată cu demiterea directorului școlii din Bacău

Cel mai probabil părinții și-au dorit o zi de naștere cu totul specială pentru copilul lor, însă gestul lor nu a fost privit cu ochi buni de părinți și de profesori.

O filmare în care apare cântăreața Mădălina Hîrbirea și îi cântă micuțului sărbătorit, a apărut pe rețelele de socializare și a stârnit revoltă. Ba mai mult decât atât, din cadoul pe care l-a oferit artista a făcut parte și o sticlă de șampanie.

„Părinții altor copii din clasă nu au fost încântați de modul extravagant în care a fost organizată aniversarea. Surprize, surprize, da, sunt frumoase… Dar ce ne facem cu părinții care nu își permit să facă o surpriză asemănătoare, tot la scoala copilului. Vă dați seama cu cât patos povestesc acasă părinților și totodată rugându-i să le promită că și ei vor să aibă parte de asa ceva… Ce ziceți?”, a reacționat un părinte pe rețelele de socializare, scrie Ziarul de Bacău.

„Când unii copii abia au bani de pachet, alți părinți aleg să epateze, aducând mâhnire în sufletele copiilor cu mai putine posibilități! Sunt curioasă ce părere are conducerea acestei școli despre acest eveniment ce a devenit material de media fără acordul părinților”, a transmis un alt părinte.

- Reclama -

Educație sexuală obligatorie. Află în ce țară legea prevede astfel de ore în școală, dar nu este implementată cum trebuie

Într-o conferinta de presă, inspectorul școlar general, Anca Egarmin, a precizat, joi, că directorul școlii, „Miron Costin”, Andrei Enache ar fi încercat să mușamalizeze problemele după aniversarea elevului. Astfel, petrecerea ar fi avut loc la ora 10:20, în timpul orei de curs, nu în pauza mare așa cum a declarat directorul, a spus șefa ISJ, potrivit Bacău.net.

Profesorii nu au fost încântați de decizia inspectoratului școlar și au ieșit să protesteze cu pancarte pe care aveau scrise texte de tipul: „ne vrem directorul înapoi”.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele