Discuții în PNL, Roman versus Orban

0

Vicepreședintele PNL Florin Roman i-a reproșat liderului liberal, Ludovic Orban, în ședința Biroului Executiv (BEX) de luni dimineață că a împărțit funcțiile care revin partidului deși nu a fost făcută o analiză a rezultatelor alegerilor parlamentare, au declarat surse participante la ședință.

 

”I-a spus că trebuia făcută analiza rezultatelor alegerilor înainte de împărțirea funcțiilor, pe criteriul meritocrației”, au declarat sursele citate.

De asemenea, Roman a spus că la următorul BEX ar trebui prezentată această analiză a alegerilor, care ar trebui să conțină inclusiv cheltuielile din campania electorală.

Vezi și Orban, de la ministru al Transporturilor, la Șef de Camera Deputaților

Liderii PNL s-au reunit luni în ședința Biroului Executiv al partidului pentru a discuta prioritățile noii sesiuni parlamentare, dar și pentru o analiză a persoanelor luate în calcul pentru a prelua funcțiile care revin formațiunii liberale, precum secretari de stat și prefecți.

De asemenea, liberalii trebuie să cadă la înțelegere cu USR PLUS și UDMR, partenerii lor de coaliție, asupra județelor în care vor numi prefecți, în contextul în care la Cluj și la Bihor, de exemplu, toate cele trei partide vizează acest post.

Florin Roman s-a remarcat la finalul anului trecut ca unul dintre cei mai duri critici ai președintelui PNL Ludovic Orban, căruia i-a reproșat că a cedat prea mult în negocierile cu USR PLUS și UDMR pentru formarea coaliției.

Vezi cel mai performant purificator de aer anti coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele