Djokovici are cale liberă și spre US Open

2
- Reclama -

 Novak Djokovic va putea participa la ediţia din acest an a US Open, turneul de Mare Şlem de la New York, după ce autorităţile americane au decis să ridice interdicţia de intrare pe teritoriul Statelor Unite a persoanelor nevaccinate împotriva Covid-19.

 

Djokovic, în vârstă de 35 de ani, a câştigat al 22-lea său titlu de Grand Slam, egalându-l astfel pe spaniolul Rafael Nadal, după ce s-a impus pentru a zecea oară în cariera sa la Australian Open, competiţie în finala căreia l-a învins duminică pe grecul Stefanos Tsitsipas.

Anul 2023 a început astfel în cel mai bun mod pentru campionul sârb, care în urmă cu un an era expulzat din Australia, în urma unei bătălii judiciare legată de nevaccinarea sa împotriva coronavirusului, iar apoi a ratat şi US Open 2022, din acelaşi motiv.

Legile Educației aproape de coșul de gunoi al istoriei

- Reclama -

Autorităţile din Statele Unite au decis să ridice interdicţiile legate de Covid-19 începând cu data de 11 mai 2023, ceea ce înseamnă că Novak Djokovic nu va putea lua parte la turneele de la Indian Wells şi Miami, ambele de categoria Masters 1.000 ATP, programate în primăvară. Această absenţă i-ar putea pune în pericol poziţia de numărul unu mondial, în cazul unor performanţe bune ale rivalilor săi Carlos Alcaraz şi Stefanos Tsitsipas la turneele americane.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele