Dmitri Medvedev amenință cu război NATO

1
medvedev
- Reclama -

Dmitri Medvedev continuă seria de mesaje amenințătoare la adresa Occidentului. Acum, fostul preşedinte a avertizat NATO să nu pună la dispoziţia Ucrainei avioane de luptă cu întreţinere în Polonia pentru că acest lucru ar echivala cu a intra în război direct împotriva Rusiei, informează Reuters.

 

”Şi oricine decide livrarea (şi repararea) unor astfel de echipamente sau mijloace de distrugere, precum şi mercenarii şi instructorii militari străini, vor trebui să fie consideraţi o ţintă militară legitimă”, a scris fostul preşedinte rus pe Telegram.

Vezi și Peskov și Medvedev anunță Apocalipsa dacă Ucraina primește rachete

Acesta, a spus el, a fost probabil singurul lucru care i-a oprit pe „infantilii de occidentali” să furnizeze avioane şi arme cu rază lungă de acţiune „dependenţilor de droguri de la Kiev”.

- Reclama -

Medvedev nu se aşteaptă, totuşi, ca ei să reziste mult timp,”pentru că tentaţia de a distruge Rusia este mare”, a spus Medvedev, care este actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Dmitri Medvedev a fost perceput ca destul de liberal în perioada în care a exercitat funcţiile de prim-ministru şi preşedinte. El afişează însă acum o poziţie dură în contextul războiului, observatorii estimând că, prin această atitudine, încearcă să îşi asigure poziţia în structura de putere din Federaţia Rusă.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele