Doi manifestanți #Rezist au depus plângere pe numele lui Ghiță pentru amenințare

0

Sebastian Ghiță i-a amenințat cu bătaia pe cei care protestează în stradă față de modificarea legilor justiției. Ghiță a spus într-o intervenție telefonică la postul său TV că îi va trimite pe membrii PRU „să le dea o mamă de bătaie” manifestanților. În rerplică, doi dintre protestatarii au anunțat marți că au depus plângere penală împotriva fostului deputat, pentru amenințare.

„Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Că asta nu-i democrație”, a declarat Ghiță.

Cătălin Teniţă şi Marian Rădună, au făcut marți plângeri penale împotriva lui Sebastian Ghiţă, pentru ameninţare.

„Eu și Răduna Marian am decis să facem o plângere penală. Pentru mine e pentru prima dată în viață când fac așa ceva (Marian mai are una pentru evenimentele din 10 august), însă cred că nu mai e suficient să ne văicărim pe Facebook. Este o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță. Ieri acest infractor a amenințat cu bătaia protestatarii care au fost în fața Ministerului de Justiție și a altor instituții publice. A promis că aduce el oameni de la PRU care îi vor alunga de pe străzi, prin bătaie, pe cei care militează pentru justiție. Noi am protestat (pașnic) la Minsterul de Justiție. Așa cum au făcut-o mii de cetățeni la protestul de acum vreo 10 zile (cel cu marșul). Așadar, amenințarea ne vizează direct”, a scris Cătălin Teniță, pe Facebook.

Scăpat pentru moment de Secția Specială, supranumită ”micul DNA” al lui Toader

Declarațiile fostului deputrat vin la scurt timp după ce Curtea de Apel Ploiești l-a scăpat de cererea de extrădare emisă pe numele lui.

Citește aici  Secția specială a lui Toader îl ajută pe Ghiță să scape de urmarirea internațională

Acum, fostul parlamentar PSD, fugit în Serbia, își dorește o imunitate parlamentară, astfel Ghiță a anunțat că va candida la europarlamentare pe lista Partidului România Unită (PRU).

Ghiță nu este la prima încercare de a intra în Parlament pe spatele naționaliștilor, la precedentele alegeri însă nu au reușit să treacă pragul electoral.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele