Dominique a lansat piesa „N-am stare” alaturi de Cristian Porcari

0

Single-ul „N-am stare” este o piesă cu o încărcătură emoțională puternică, versurile fiind inspirate din viața personală a artistei  Dominique.

Dominique povestește că recent a încheiat un capitol important din viața ei, un basm devenit toxic, iar piesă descrie sentimentele pe care le-a dezvoltat spre finalul relației.  „Sunt atât de multe lucruri de spus despre piesă asta și totuși atât de puține, pentru că vorbește ea în locul meu. Cred că este cel mai personal proiect pe care l-am avut până acum, a fost scrisă într-o perioada dificilă emoțional pentru mine, Denise fiind personajul principal în povestea asta, Dominique doar a ajutat-o să aibă curaj s-o spună. Să ai un final nefericit cu atât de multă inspirație e cea mai mare satisfacție.  Am vrut că lansarea piesei să fie pe dată de 8 Martie, ziua internațională a Femeii, pentru că femeile reprezintă tot ce are lumea asta mai frumos.

Legat de colaborarea cu Cristian Porcari, sunt extrem de entuziasmată! Este un artist talentat, compune și interpretează în stilul lui, care mă emoționează de fiecare dată„, a declarat Dominique.

„Trăim pentru experiențe, fie că sunt bune sau rele, fiecare își are aportul în viață noastră. Sunt motive de inspirație și ne ajută pentru construcția noastră că oameni. Piesă asta este din sufletele noastre pentru sufletul fiecăruia dintre voi„, a declarat Cristian Porcari.

Dominique și Cristian Porcari sunt artiști membri ai aceluiași label The One Records, cu care au avut hituri în România și în străinătate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele