Dorian Popa, incident neplăcut la un service auto. Ce obiecte i-au fost furate artistului

0

Dorian Popa a întâmpinat o situație mai puțin placută de curând. Și-a lăsat bolidul de lux la un service auto, iar când s-a întors a constatat faptul că două obiecte proaspăt achiziționate i-au fost furate. Care a fost mesajul influencerului și ce le-a recomandat urmăritorilor săi.

Dorian Popa este, fără îndoială, foarte activ în mediul online, acolo unde le arată în fiecare zi fanilor săi toate activitățile pe care le face. Este artist, influencer și, mai nou, dezvoltator imobiliar, iar oamenii sunt foarte interesați de tot ceea ce face. Mereu cu zâmbetul pe buze și foarte energic, așa și-a obișnuit vedeta fanii, însă de data aceasta a avut un mesaj cu totul diferit.

Ajuns cu bolidul de lux la un service auto, Dorian Popa a constatat că cineva i-a furat două obiecte importante de la mașină, pe care le cumpărase recent. Pentru artist nu este o pagubă foarte mare, după cum a dat chiar el de înțeles, însă gestul în sine l-a dezamăgit profund.

Ce obiecte i-au fost furate

Mai exact, Dorian Popa este de părere că la unul dintre concerte, o persoană i-a furat de pe roțile din spate capacele.

„Sunt supărat cu spume! Mi-au furat căpăcelele de la roată, doar din spate pentru că în față vedea Cori.

La concerte Cori stă în mașină și probabil vedea. Ce vagabonțeală!  Deci, mi-a umflat roata din spate și i-am zis să-mi pună căpăcelele la loc, că doar ce le-am cumpărat, acum vreo 3-4 săptămâni, că-l mănânc cu fulgi cu tot. Și-mi zice: ”Ce căpăcele?”  Fiți atenți, aveam și eu căpăcele frumoase, sunt supărat rău. Dar stați liniștiți că o să-mi mai cumpăr, că v-am spus că nu sunt scumpe.

Pe mine nu mă deranjează, sunt 50 de lei patru căpăcele din astea, muncesc ca să pot să-mi mai cumpăr. O să-mi iau 16 seturi ca să le am și ca să puteți fura voi”, a spus Dorian Popa.

Mesaj pentru abonații săi

Și mesajul pe care l-a transmis abonaților săi este unul extrem de serios. Artistul îndeamnă la corectitudine, încurajează munca pentru orice vis și subliniază faptul că „furăciunea nu te duce departe în viață”.

„În continuare nu înțelegeți că asta cu furăciunea nu te duce departe în viață. Și ăia care au făcut bani mulți din furăciune, tot la cușcă ajung. De ce furăciune, mă? Du-te și muncește și cumpără-ți!”, a mai spus artistul.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele