Dorinel Munteanu: „Cupa Mondială va fi o reușită, fotbaliștii nu sunt obosiți” (AUDIO)

0

Cel mai selecționat jucător din istoria naționalei României a declarat la Sport Total FM că Mondialul din Qatar va fi spectaculos, în ciuda criticilor aduse competiției, Brazilia este candidată la titlu, dar speră ca Germania să joace finala.

Actualul antrenor al Oțelului Galați crede că progamarea turneului în iarnă va fi un avantaj pentru jucători, care sunt mult mai în formă, iar Brazilia este una dintre candidatele serioase la titlul mondial:

Ca de obicei, la fiecare Campionat Mondial ne așteptăm la jocuri spectaculoase, rezultate bune, joc frumos. Eu cred că acest CM va fi foarte bun, ținând cont de timpul în care se desfășoară. Nu suntem obișnuiți, sigur, dar din punct de vedere al formei jucătorilor, va fi o competiție reușită, chiar dacă și căldura va juca un rol important, dar nu atât cât să afecteze jocul echipelor. Din punct de vedere sportiv, eu cred că fotbaliștii sunt într-un stadiu foarte bun, nu-s la sfârșit de campionat, nu sunt obosiți. Una e să ai 70 de jocuri în vară, deja disputate, alta e să ai 25-30, iarna. Când era CM vara, mulți jucători au participat într-o stare de oboseală, cu puțină vacanță. Calitatea unei echipe naționale e dată de forma jucătorilor. Ținând cont de ce am zis, eu cred că brazilienii sunt într-o formă foarte bună în acestă perioadă. Brazilia va fi o candidată la titlul mondial. Mai sunt echipe. Eu sunt fan Germania, îmi doresc să ajungă în fazele superioare, chiar în finală. Spania, Argentina, echipe care au jucători în formă bună”, a declarat Dorinel Munteanu la Sport Total FM.

Întregul interviu poate fi ascultat prin link-ul de mai jos sau pe site-ul www.sptfm.ro.

https://sptfm.ro/dorinel-munteanu-despre-cupa-mondiala-va-fi-o-competitie-reusita-jucatorii-nu-sunt-obositi-brazilia-e-candidata-la-titlu-dar-sper-ca-germania-sa-joace-finala/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele