Dorinel Munteanu: „România are șanse să se califice. Gestionarea echipei trebuie făcută cu cap” (AUDIO)

0
- Reclama -

Recordmanul de selecții al naționalei a vorbit la Radio Sport Total FM despre rezultatele „tricolorilor” în preliminariile Euro 2024.

 

Este normal să fie multă agitație înainte de meciurile naționalei, dar eu cred că gestionarea situațiilor la echipa națională trebuie să fie cu cap și rezultatul să fie mediu din punctul meu de vedere. Sincer, nu putem să discutăm că mi-a plăcut jocul cu Andora sau cel cu Belarus, dar cele 3 puncte sunt foarte importante și din aceste jocuri mai puțin reușite este omenesc să tragi concluziile și să scoată ce e mai bun din aceste jocuri. Și în jocurile cu Kosovo, cu Israel și cu Elveția, ar trebui să fie foarte bine pregătiți, prin alcătuirea formației, prin stilul de joc și prin abordarea jocului, pentru că eu cred că România are șanse să se califice“, a spus Dorinel Munteanu la Radio Sport Total FM. Amintim, România a învins cu 3-0 Andorra în deplasare și cu 2-1 Belarus, marți seară, pe Arena Națională.

Întreaga discuție cu Dorinel Munteanu poate fi ascultată pe site-ul www.SPTFM.ro, sau accesând înregistrarea de mai jos.

Citiți și: Iordănescu: Belarus e o echipă diferită faţă de Andorra

- Reclama -

https://sptfm.ro/dorinel-munteanu-romania-are-o-sansa-sa-se-califice-gestionarea-echipei-trebuie-facuta-cu-cap-1/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele