Dosarul lui Tăriceanu, amânat o săptămână în Comisia juridică din Senat. Va aduce ”note scrise” pentru a lămuri dosarul DNA

0

Senatorii juriști au amânat o săptămână, până pe 4 decembrie, verdictul în privința cererii DNA de ridicare a imunității lui Călin Popescu Tăriceanu. Robert Cazanciuc, președintele comisiei juridice din Senat, a anunțat marți la finalul audierii secrete a lui Tăriceanu că senatorii juriști i-au cerut acestuia să le furnizeze ”note scrise” pentru a lămuri acuzațiile DNA.

Cazanciuc a mai spus că termenul – limită impus de Biroul Permanent al Senatului pentru depunerea raportului comisiei juridice este 10 decembrie.

”Până săptămâna viitoare va depune note scrise. Suntem într-o procedură ca să ne formăm convingeri. După dezbaterea de marțea viitoare va fi făcut raportul. Vom vedea marți în funcție de ce dl Tăriceanu va depune în apărarea sa”, a spus Cazanciuc la finalul audierii președintelui Senatului.

Reamintim că DNA a cerut aviz pentru urmărirea penală pe numele lui Tăriceanu. DNA a aratat într-un comunicat de presă că dosarul de luare de mită a fost deschis la solicitarea autorităților judiciare austriece și vizează obținerea de către șeful Senatului a 800.000 de dolari foloase necuvenite.

Citește și  Orban:Dacian Cioloș nu are nicio relevanță în ce privește bătălia politică; e ușor să-ți dai cu părerea când stai la televizor și mănânci popcorn

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele