Două firme se alătură protestului unui om de afaceri care a construit un metru de autostradă

0

Două societăți din Câmpina, judeţul Prahova, au decis să se alăture protestului omului de afaceri Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit un metru de autostradă. În acest scop, îşi vor suspenda activitatea, pentru 15 minute în 15 martie, ora 15.00. Ca urmare a reacţiei referitoare la dezinteresul autorităţilor faţă de dezvoltarea infrastructurii rutiere, reprezentanţii celor două societăţi au decis să tragă un semnal de alarmă şi să se construiască autostrăzi.

“Am luat această decizie în semn de solidaritate cu antreprenorul Ştefan Mandachi, din Suceava, care în ziua şi la ora menţionate va sista, timp de 15 minute, activitatea în toate societăţile pe care le deţine şi va inaugura kilometrul de autostradă construit din resurse proprii, ca o reacţie la dezinteresul autorităţilor faţă de dezvoltarea infrastructurii rutiere”, se arată în sursa citată.

Reprezentanţii celor două societăţi prahovene spun că îşi doresc autostrada Ploieşti – Braşov, “despre care se vorbeşte de atâta vreme, dar nu se face nimic”.

„Este un protest de solidaritate pentru că, asemeni lui Ştefan Mandachi, şi noi suntem nemulţumiţi de lipsa de interes a autorităţilor faţă de construcţia de autostrăzi în România. Noi ne dorim autostrada Ploieşti – Braşov, despre care se vorbeşte de atâta vreme, dar nu se face nimic! Drumurile naţionale sunt sufocate, pierdem timp preţios, pierdem ore şi zile din viaţa noastră în coloane nesfârşite. Şoselele noastre sunt cele mai periculoase din Europa, mii de oameni mor în fiecare an în accidente rutiere din cauza acestei infrastructuri precare. Avem nevoie de autostrăzi pentru a salva vieţi, dar şi pentru că o infrastructură bună ajută enorm la o dezvoltare economică reală a acestei ţări”, adaugă în comunicatul de presă sursa citată.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova îi provoacă pe români să se alăture protestului lui. Suceveanul îi instigă pe Ion Ţiriac, Gigi Becali şi Viorel Cataramă.

Citește și La nivel global, 69% dintre afacerile de familie au inregistrat crestere a cifrei de afaceri

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele