DPD România: Începerea anului școlar a majorat cu 10% transporturile curierilor

0

Creșterea consumului se vede și în activitatea curierilor, iar începutul de an școlar a mai adăugat ceva muncă pentru aceștia. Astfel, numărul coletelor expediate în intervalul 1 – 15 septembrie, la nivelul întregii țări, a crescut cu 10%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor DPD România.

 

Produsele pentru copii și rechizitele s-au vândut cel mai bine în intervalul 1-15 septembrie al acestui an, această categorie de produse generând aproximativ cea mai mare parte a totalului de 350.000 de colete livrate de DPD România în perioada de referință.

Cărți și rechizite

Categoriile de produse de pe acest segment care au generat cele mai multe livrări pentru DPD în intervalul analizat au fost cele comercializate de magazine online din zone precum cărți, rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte.

„Începerea anului școlar ne arată o dată în plus faptul că shopping-ul online, cu precădere în spațiul urban, este preferat celui clasic, chiar și când vine vorba de pregătirea celor mici pentru școală. Din intervalul analizat, 11 septembrie a fost ziua cea mai încărcată pentru curierii noștri”, spune Lucian Aldescu, CEO DPD România. 

Potrivit CEO-ului companiei, în ceea ce privește topul zonelor în care au fost expediate cele mai multe colete, în perioada analizată, acesta este dominat de București-Ilfov, urmat de Cluj, Timișoara și Iași.

Sursa: DPD România: Începerea anului școlar a majorat cu 10% transporturile curierilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele