Dragnea, atacuri în serie la Iohannis: “Șeful statului este tonomatul statului paralel, este un președinte întors cu cheița” / ”Președinte fake”, ”Președinte infractor”

1

Liviu Dragnea a lansat joi un atac frontal împotriva lui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”tonomatul statului paralel” și ”un președinte întors cu cheița”.

”În opinia mea, se conturează din ce în ce mai mult că avem un președinte întors cu cheița, care nu are curaj să ia deciziile care se impun. Cum apare un subiect, i se mai arată o pisică: mai e chemată soția la audieri, mai apare un dosar. Putem spune că e tonomatul statului paralel. Vom mai vorbi luni despre Iohannis când apare a doua valiză”, a susținut Dragnea într-o conferință de pres ad-hoc la Camera Deputaților.

Liderul PSD a lansat, totodată, o serie de alte atacuri la adresa președintelui Iohannis pe care l-a numit în mod repetat ”un infractor” și ”președintele fake”.

Dragnea a făcut o paralelă între dosarele sale penale și presupusele dosare ale șefului statului.

”La Iohannis nu vorbim de foloase necuvenite constând în prezență la vot, ci de foloase necuvenite constând în case de pe urma cărora a încasate sute de mii de euro din chirii. Nu vorbim de invenții cu două angajate din Teleorman, ci de numirea, promovarea și susținerea în funcție a doi procurori care i-au închis dosare. La Iohannis nu veți găsi acuzații aberante că e ilegal transferul a două proprietăți de la stat. veți vedea un transfer de la primăria condusă de Iohannis la o organizație condusă de Iohannis. La asta președintele fake nu vrea să răspundă”, a mai spus Liviu Dragnea.

Citește și Comisia Europeană obligă CE Hunedoara să înapoize 60 mil. euro statului, bani primiți ca ajutor de stat incorect

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. Creierul lui Dragnea e plin ochi de opinii cu care el este, culmea, întotdeauna de acord. Ce-mi place la ‘mnealui este cum creste zi de zi mai mare și mai important în proprii ochi trăgându-se, pur și simplu, singur de urechi în sus. De aici și greața cu care ne privește pe noi, muritorii.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele