Dragnea: Există varianta să mergem cu Legea salarizării ca iniţiativă parlamentară

0
- Reclama -

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat duminică faptul că se ia în calcul la nivelul Coaliţiei de guvernare asumarea legii salarizării unitare ca iniţiativă parlamentară a liderilor partidelor majorităţii şi a spus că speră ca actul normativ să fie gata şi sa ajungă în Legislativ săptămâna care începe.

”Există o variantă, spuneau şi Olguţa Vasilescu şi premierul Grindeanu şi o să ne gândim cu toţii în Coaliţie, dacă nu cumva să mergem pe iniţiativă parlamentară asumată de toată Coaliţia, de toţi liderii Coaliţiei, sau să mergem pe iniţiativă din partea Guvernului. Rămâne să discutăm mâine şi poimâine care este cea mai bună soluţie. Am câştiga timp dacă ar fi iniţiativă parlamentară”, a spus Liviu Dragnea în cadrul unei emisiuni la România TV.

Întrebat când ar trebui să ajungă legea în Parlament, liderul PSD a spus că speră ca acest lucru să se întâmple săptămâna care vine.

”Cel mai târziu legea ar trebui să ajungă în Parlament dacă nu săptămâna asta, atunci săptămâna cealaltă. Dar eu sper să ajungă săptămâna asta pentru că de la 1 iulie legea trebuie să fie în vigoare, de la 1 iulie vor apărea primele efecte”, a mai precizat Dragnea.

viewscnt

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele