Dragnea: “I-am rugat pe colegii de la ALDE să nu mai aibă intervenții despre Tudorel Toader! Trebuie să rezolvăm problema”

0

Liviu Dragnea susține, referitor la o posibilă înlocuire a lui Tudorel Toader, că este o problemă inventată pe care PSD este obligat să o rezolve acum. Liderul PSD susține că și-a rugat colegii de la ALDE să nu mai aibă intervenții de susținere, însă aceștia nu au ascultat și s-a creat o problemă falsă.

“Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, deci nu a fost subiect, a aparut din senin din partea colegilor de la ALDE sustinerea si ideea ca trebuie mentinut in guvern. Toti am ramas mirati, chiar i-am rugat sa nu mai aiba interventii despre Tudorel Toader pentru a nu avea o probleme unde nu sunt. Rugamintile nu au fost ascultate si iar s-au produs aceste afirmatii ca trebuie mentinut, Insemana ca se inventeaza o problema. MJ e asumat de PSd. Nu am vrut sa avem o astfel de discutie, dar, din pacate, trebuie sa o avem. Imi pare rau ca s-a inventat o problema unde nu era, pe care trebuie sa o rezolvam”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și Rudolf Giuliani a participat la o conferință pro-rusească în Armenia, alături de un consilier al lui Putin, sancționat pentru rolul său în anexarea Crimeii

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele