Dragnea îi acuză pe contestatarii din PSD că au acţionat la ordinul lui Iohannis: „Mulţi colegi au spus că nu a fost o coincidenţă”

0

Liviu Dragnea îi suspectează pe contestatarii săi din PSD că au acţionat la ordinul lui Klaus Iohannis. În prima apariţie televizată după CEx-ul de vineri, la Antena 3, duminică seară, preşedintele PSD a afirmat că a existat o coordonare suspectă.

„M-am uitat ieri si astazi. A fost totusi o oarecare coordonare, o oarecare sucesine de actiuni. E iesit Iohannis si a spus ‘Scapati de Dragnea’. Rezitul: ‘Scapati de Dragnea’. Toata opozitia, in frunte cu Iohannis:  ‘Protocoalele nu exista, nu-s probleme, nu sunt abuzuri.

Esenta discutiei a fost ca nu mai trebuie sa ne certam cu Iohannis, sa nu mai vorbim de abuzurile din Romania. Eu cred ca se vorbeste prea putin.

Ca a fost o coordonare, ca a fost o condicindeta… Multi colegi au spus ca nu a fost o coincidenta.

La baza partidului a fost o miscare puternica de sustinere a mea si o reacte violenta la adresa unor astfel de cereri (de a opri lupta cu abuzurile – n.r.)”, a declarat Dragnea.

Citește și Paul Stănescu:Dragnea a încercat o negociere în afara partidului și nu i-a ieșit. În disperare de cauză a propus OUG pe amnistie și grațiere

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele