Dragnea, mesaj pentru noul an: Ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune în 2019 toate acțiunile puterii vor fi îndreptate spre a construi o Românie demnă, a dreptății și prosperității economice. Liderul principalului partid politic aflat la putere dă asigurări că „jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină”. Liviu Dragnea promite că PSD se va opune cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele.

Iată mesajul publicat de Liviu Dragnea pe Facebook cu două ore înainte de trecerea în 2019, un an în care vor fi alegeri europarlamentare și prezidențiale:

„Dragi români,

Ne pregătim să începem împreună al treilea an de când redăm națiunii române demnitatea și încrederea într-o viață mai bună.

Am spus acum doi ani tuturor să îndrăznească să creadă în România, că un guvern cu adevărat românesc, prin scopuri și voință, le poate face o viață mai bună și se vede acest lucru! Am realizat multe în ultimul an și continuăm să clădim împreună o țară a normalității.

Jocurile politice meschine pe care unii încă le practică nu mai au loc în anul ce va să vină. Miza este, de fapt, România, viitorul acestei țări, resursele naturale ale României, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are această țară, rolul major pe care-l poate juca România în regiune și în Europa și nu numai.

Vă asigur că toate acţiunile noastre din următorul an vor fi îndreptate pentru a construi o Românie demnă, a dreptăţii şi a prosperităţii economice!

Ne iubim țara, avem curajul și forța să ne opunem cu fermitate abuzurilor și intereselor ostile de oriunde vin ele. Și nu în ultimul rând îndrăznim în continuare să credem în România cu tărie!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulţi ani, dragi români oriunde v-ați afla!
La mulţi ani, România!”

Citește și Dăncilă: Nu știu dacă aș semna plângerea pentru înaltă trădare pe numele lui Iohannis!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele