Dragnea pleacă din țară chiar în ziua în care își află sentința

0

Magistrații Curții Supreme se vor pronunța pe 29 mai în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Chiar în această zi, însă, Liviu Dragnea, vizat în dosar, se va afla într-o vizită în Elveția, în calitate de președinte al Camerei Deputaților.

Procurorul DNA a cerut în cazul șefului PSD o pedeapsa de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals, dar si anularea suspendării condamnării de 2 ani din dosarul Referendumului.

Citeşte şi Șapte ani de închisoare pentru Liviu Dragnea! Anunțul de ultim moment al procurorilor DNA

“Pentru noi, cei care suntem târâti în acest proces, este o experienţă de viaţă pe care nu o doresc la niciun duşman. Sunt oameni cu psihicul distrus, cu vieţile distruse. Mă simt vinovat pentru faptul ca de asta sunt aceşti oameni aici. (…) DNA pentru mine şi pentru alţi lideri politici vrea inchisoare pe viaţă, se continuă cu această serie de abuzuri, cu această justitie cu probe contrafacute. Până la urmă, instanţa decide, asteptăm să vedem ce spune”, a spus Dragnea, după ce a participat la ultimul termen de judecată.

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele