Dragnea vrea să conducă guverne cu hoți reabilitați, românii ies în stradă

0

Derapajele guvernării PSD scoate din nou România în stradă! Protestatarii s-au adunat duminică seară în Piaţa Victoriei şi pornind spre sediul central al Partidului Social Democrat, oamenii au scandat „PSD, ciuma roşie” şi „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”.

Peste 100 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei în jurul orei 20:00. Aceștia au venit cu umbrele, pancarte şi portavoci.

Potrivit iniţiatorilor protestului, „Guvernul Tudose a elaborat un proiect de act normativ, numit Codul Administrativ. Proiectul prevede, printre altele, şi abrogarea legii care interzicea persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern. Asta înseamnă că un borfaş, condamnat penal, va decide soarta românilor şi îi va reprezenta pe aceştia”, scrie Mediafax.

Oamenii s-au mobilizat pe Facebook și anunță că nu vor renunța.

„Am venit şi în februarie de multe ori şi în martie şi de câte ori pot voi fi aici pentru a apăra democraţia şi pentru a apăra România de hoţii care vor să ne distrugă. Este o revoltă generală pentru că am intrat pe un trend prin care PSD ne trage înapoi spre comunism. Mai recent este atacul asupra DNA şi faptul că săptămâna acasta a apărut noul proiect de lege prin care se prevede că, deşi au fost condamnaţi, să poată fi miniştri”, a spus Laura Popescu, una dintre protestatare.

„Am venit pentru a protesta împotriva vehementelor atacuri împotriva singurei instituţii care apără cât de cât legea în ţara asta şi anume DNA. Am venit în piaţă şi pentru declaraţiile şocante ale domnului Dragnea, care a spus că nu are nevoie de arme, pentru că el are Parlamentul şi partidul. Asta mi se pare o declaraţie Erdogan categorică. Scandalul din DNA mi se pare o tentativă a puterii de a murdări această insituţie şi de a o arăta cu degetul şi a spune „Uite, şi ei sunt murdari!”

,,Am sperat să vină mai mulţi oameni. Pe reţelele de socializare îşi anunţaseră prezenţa 900 de persoane, aici sunt cel mult 200”, a explicat Călin, prezent şi el în piaţă.
Oamenii s-au strâns în faţa Guvernului şi au pornit către sediul central al PSD. Ei au scandat: „Justiţie, nu corupţie”, „PSD, ciuma roşie”, „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, „Nu scăpaţi”, „La puşcărie, cu Dragnea la puşcărie”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele