Dragoş Pătraru, ameninţat de conducerea TVR cu scoaterea de pe post

0
- Reclama -

Prostiile debitate pe subiecte politice, cu o anumită tendință nu sunt o problemă pentru conducerea TVR, în schimb, ”prostiile” spuse cu umor deranjează teribil.

Dragoş Pătraru a anunțat în cadrul emisiunii sale, „Starea Naţiei”,  că a fost înştiinţat în scris de „conducerea superioară” că emisiunea va fi scoasă din program dacă „va mai vorbi prostii” în cadrul acesteia.

„Am fost înştiinţaţi în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoşi de pe post. Aşa că să ştiţi ce s-a întâmplat cu noi dacă am dispărut. Vor scriptul dinainte. Până acum nu l-au vrut, dar acum vor scriptul, să vadă ei ce zicem acolo la emisiune. Ceauşescu ar fi invidios. Nu ştiu o chestie, că am fost atenţionat de noua conducere… Nu ştiu dacă am voie să spun ceva la emisiune de domnul Gabi Oprea, că reprezentantul dânsului în Consiliul de Administraţie trecut de la TVR e şi acum în Consiliul de Administraţie. Şi atunci când a fost în Consiliul de Administraţie mi-a zis să nu vorbesc despre domnul Oprea. Nu ştiu dacă am voie acum, sper să nu am probleme”, a afirmat Pătraru.

Citește și: Campionatul național de obrăznicie: Firea îi dă peste nas lui Iohannis

 

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele