Drulă cere demisia lui Grindeanu

1
- Reclama -

Liderul USR Cătălin Drulă a reacţionat după accidentul feroviar din Gara Galaţi, unde patru persoane au fost rănite, una aflându-se în stare gravă, şi a precizat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

 

„Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară, iar Sorin Grindeanu nu e de găsit nicăieri. În seara aceasta a avut loc un accident la Galaţi, soldat cu mai multe persoane rănite. Acum nici două săptămâni, autorităţile minţeau în primă fază după accidentul feroviar din Teleorman. Nici atunci nu ştia nimeni unde e Grindeanu. Îi cer urgent să iasă public cu explicaţii şi să prezinte românilor ce măsuri ia pentru siguranţa din transportul feroviar”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Liderul USR a adăugat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

PSD, PNL şi UDMR „apără pensiile foştilor securişti”

- Reclama -

„Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”, a conchis Drulă.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele