Drulă dă drumul la licitația pentru modernizarea DN71 Târgovişte – Sinaia

0
catalin drula usr
- Reclama -

Licitaţia pentru modernizarea DN71 Târgovişte – Sinaia a fost lansată, a anunţat luni ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, menţionând că acest sector al drumului naţional are o lungime de 58,8 kilometri, iar proiectul presupune construirea a 14 poduri noi şi reabilitarea altor opt.

 

Practic, drumul DN71 Târgovişte – Sinaia va însemna o altă rută către munte pentru Bucureștenii doritori de excursii de weekend în Bucegi.

„În plus, modernizarea include 2 noi pasaje şi 2 parcări de scurtă durată. Investiţia este evaluată la peste un miliard de lei, iar banii vor veni din fonduri europene. Ca termene, sunt prevăzute maximum 12 luni pentru proiectare şi cel mult 24 de luni pentru execuţie”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Drulă anunță că încep lucrările la autostrăzi și drumuri expres

 

- Reclama -

Potrivit acestuia, ofertele se pot depune până pe 4 noiembrie.

El a precizat că, între Bucureşti şi Târgovişte, alternativa la DN71 va fi noul drum de mare viteză. „În zilele următoare, CNAIR va desemna câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea viitoarei autostrăzi/viitorului drum expres”, a subliniat ministrul Transporturilor.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele