Dumitru Coarnă, dezvăluiri despre violențele din Piața Victoriei: „S-a tras în mulţime de pe un bloc de lângă Guvern”

0
- Reclama -

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a venit cu dezvăluiri incredile în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum” de pe B1TV. Acesta a afirmat că, în timpul violenţelor din 10 august de la mitingul diasporei, s-a tras cu muniţie asupra mulţimii de pe un bloc din aproprierea Guvernului.

„Sunt mai multe lucruri şi vorbim de probe certe. Am înţeles că s-au găsit 7 tuburi de pe o terasă a unui bloc din Piaţa Victoriei, 7 tuburi care au fost folosite în evenimente din 10 august, muniţie folosită pe terasa unui bloc din Piaţa Victoriei. Au fost ridicate 7 tuburi de către parchet, tuburi care se află la expertiză în acest moment”, a afirmat Dumitru Coarnă, la B1 Tv.

Aceste afirmaţii au fost confirmate şi de Teodor Mărieş, care a şi vorbit despre acest lucru cu un jandarm cu funcţie.

„Am vazut imaginile, am întrebat a doua zi un jandarm cu funcţie în Piaţa Victoriei. A doua zi, asociaţia 21 decembrie a făcut o adresă la preşedintele statului, către toţi şefii de servicii şi de parchet să spună cine a tras de acolo”, a precizat Teodor Mărieş.

Citește și Centrul de Investigații Media:Dragnea a cerut Inspecției Judiciare să constate că DNA a folosit protocolul cu SRI în toate dosarele lui

De Vlad Mitu

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele