După carnagiul din Ialomița, ministrul Cuc vrea razii pe șosele pentru ca ”asemenea tragedii să nu se mai repete”

0
Foto cu caracter ilustrativ - Accindent DN1

Grație campaniei electorale, Răzvan Cuc a anunță de urgență că a convocat un comitet operativ, după accidentul rutier din Ialomița soldat cu un adevărat carnagiu: 10 morți și mai mulți răniți grav. Ministrul Transporturilor spuen că acest comitet va lua măsurile necesare astfel încât tragedii de acest fel să nu se mai repete. Cuc a anunțat că va urma o perioadă de razii masive în trafic.

Citește și Cuc: 300 de concedieri la Tarom, cocedieri și la CNAIR

„Pentru că românii așteaptă de la noi, celor care ne pasă, soluții, mai ales în astfel de situații, am decis să convoc la ora 16:00 un comitet operativ cu toți factorii de decizie implicați pentru a luă măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete. Va urmă o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport și șoferii care nu respectă legea, și vom aplică noi măsuri drastice în acest domeniu. Condoleanțe familiilor care trec printr-o grea încercare!”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Bilanț tragic în Ialomița

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele