După șase ani în Spania, CRBL s-a întors în România. Cum parcurge mutarea înapoi în țară

0

CRBL a revenit în România împreună cu soția Elena și fiica Alessia, după 6 ani în care a stat în Spania. Într-un interviu pentru Impact.ro, artistul a dezvăluit că întâmpină mici dificultăți la mutarea în țară, trebuie să se organizeze cât mai repede datorită fiicei lui, care va începe rapid școala.

Artistul a început deja mutarea, multe dintre lucrurile lui din Spania au ajuns în România, unde vor locui cu chirie. La plecarea din țară, CRBL și soția și-au vândut toate proprietățile, aveau chiar și o vilă, însă au dat-o.

El spune acum că mutarea trebuie să o facă rapid, căci fiica lui va începe școala devreme în această toamnă. „Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la București”, a declarat CRBL.

„Suntem contra cronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile!”, a mai precizat el.

Alessia a dat niște teste speciale pentru a vedea în ce clasă va merge la școală în România.

CRBL și familia lui se gândesc să se întoarcă în România, după aproape doi  ani în Spania: "Ne e greu să facem pasul ăsta, dar ne e dor"

„Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL acum câteva săptămâni despre fiica lui în vârstă de 12 ani.

Soția lui CRBL, Elena, va deschide o școală de dans în România, iar el va avea mai multe proiecte.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro”

Care este numele real al lui CRBL de la Survivor România 2022. Cum îl  cheamă în buletin - Fanatik.ro

Fostul concurent de la „Survivor România” are de luat o mulțime de lucruri din Spania, astfel că transportul îi va da mari bătăi de cap. El deține aparatură de studio, haine, mobilă, biciclete, un caiac, o motocicletă, precum și 100 de perechi de încălțăminte. CRBL a dezvăluit acum ceva vreme în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV că are în colecția sa o pereche de adidași care valorează 17.000 de euro.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000”, a susținut CRBL.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele