Ecaterina Andronescu: ‘Îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că țara e mai importantă decât noi’

0

În urma deciziei de condamnare la 3 ani cu excutare pentru Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, Ecaterina Andronescu îi cere șefului său de partid să se gândească la binele țării, nu la al lui.

”E o hotărâre grea. Este hotărârea instanței pe care nu trebuie să o comentăm. Nu e definitivă, există prezumția nevinovăției. E un moment foarte greu pentru partidul PSD în această zi. Eu sper ca mâine Comitetul Executiv să ia o decizie înțeleaptă și de asemenea să îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că ne-am asumat responsabilitatea guvernării și că țara este mai importantă decât oricare dintre noi.”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

Liviu Dragnea a fost azi condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate la completul de 5 judecători.

Citește și Victor Ponta îi transmite lui Dragnea că ar trebui să facă un pas în spate

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele