Ecaterina Andronescu îl critică pe Dragnea pentru mesajul despre Colectiv: “Mi se pare grav. Trebuie să vină cu argumente!”

0

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și ex-lider al PSD București, a reacţionat dur după ce Liviu Dragnea a spus marţi seara că tinerii care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”.

“Este o afirmaţie teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost ucişi. Cred că o asemenea afirmaţie făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmaţii. Mi se pare grav”, a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus marţi seara că cei care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu”, a adăugat el. „Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea, dând de înţeles că este adeptul unei teorii a conspiraţiei.

Citește și Firma lui Videanu pune borduri înBucurești de 14 milioane de lei! Contract cu firma Primăriei Capitalei

De Vlad Mitu

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele